Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Kāds futbola fans iegādājies VIP biļeti par 2,6 miljoniem ASV dolāru, lai klātienē ceturtdien redzētu argentīnieša Lionela Mesi un portugāļa Krištianu Ronaldu maču, pie viena izbaudot arī īpašus apstākļus, vēsta ESPN.

Ceturtdienas vakarā Mesi pārstāvētā Francijas komanda Parīzes "Saint-Germain" aizvadīs pārbaudes spēli pret divu Saūda Arābijas klubu - "Al Hilal" un "Al Nassr" - zvaigznēm. Šīs vienības sastāvā laukumā dosies Ronaldu, kurš nesen noslēdza ienesīgu līgumu ar "Al Nassr". Portugālim tā būs pirmā spēle pēc pārcelšanās uz Saūda Arābiju.

Spēle notiks "King Fahd International" stadionā, kas spēj uzņemt teju 70 000 cilvēku. Šī mača kontekstā Saūda Arābijas valdība izsolīja īpašu "Ārpus iztēles" biļeti, apsolot tās ieguvējam iespēju aci pret aci satikt Mesi un Ronaldu, kā arī apmeklēt abu komandu ģērbtuves un piedalīties trofejas pasniegšanas ceremonijā.

Izsoles sākumcena šai VIP biļetei bija 260 000 ASV dolāru, taču tā pieauga līdz 2,6 miljoniem. Tiek ziņots, ka summa tiks ziedota labdarībai.

Ceturtdienas spēle varētu būt pēdējā reize, kad Mesi laukumā tiksies aci pret aci ar Ronaldu.

Ronaldu decembrī ar skandālu atstāja Mančestras "United", bet debiju vietējā Saūda Arābijas čempionātā viņš grasās piedzīvot svētdien.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!