Foto: Publicitātes foto
Aizvadītajā nedēļas nogalē jaunatvērtajā izklaides un atpūtas vietā Klondaika Jūrmalā, Majoros, hokejisti Miķelis un Jēkabs Rēdlihi iejutās bārmeņu lomā, kuri apmeklētājiem piedāvāja jauno "Miķeļa alu", kā arī savā starpā sacentās kokteiļu pārdošanā un dzeramnaudas vākšanā.

Katram brālim pārdošanā bija savs īpašais kokteilis, ko apmeklētāji varēja novērtēt ar dzeramnaudas palīdzību. Šajā cīņā vislabāk veicās Jēkabam, kurš pārdeva vairāk kokteiļus, kā arī nopelnīja 68 eiro un 80 centus lielu dzeramnaudu, savukārt Miķelis "iekasēja" 42 eiro un 35 centus. Visa dzeramnauda vakara izskaņā tika ziedota Klondaikas organizētā labdarības projekta Laimīgā Zvaigzne fondam, kas šobrīd atbalsta ventspilnieci Martu Fogeli, kurai nepieciešama operācija acs audzēju limphangeoma mazināšanai.

Visa vakara garumā par lielisku atmosfēru rūpējās šarmantā un enerģiskā vakara vadītāja, izklaides un atpūtas vietas Klondaika mārketinga speciāliste, Agnese Puriņa, neļaujot ne mirkli kādam atslābt vai garlaikoties. Tāpat ikvienam apmeklētājam bija iespēja piedalīties dažādos konkursos, kur varēja iegūt oriģinālas balvas. Tomēr vislielāko atsaucību apmeklētāju vidū izraisīja iespēja nobildēties ar brāļiem Rēdlihiem un saņemt ekskluzīvus hokejistu autogrāfus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!