Foto: F64

Latvijas hokeja izlases un Rīgas "Dinamo" vārtsargs Kristers Gudļevskis trešdien viesosies televīzijas kanāla "360TV" raidījumā "Hattrick ar Puči".

Gudļevskis iepriekš savā karjerā apostīja Nacionālās hokeja līgas (NHL) gaisu, taču nespēja nostabilizēties pasaules labākajā hokeja līgā. Aizvadīto sezonu viņš atkal pavadīja Latvijā, sargājot Rīgas "Dinamo". Tagad, kad sezona noslēgusies, Gudļevskis ierodīsies "Hattrick ar Puči" studijā, lai izstāstītu, kāda bijusi šī atgriešanās gan hokeja laukumā, gan ārpus tā.

Uzdod savu jautājumu Kristeram Gudļevskim, un interesantākie izskanēs "Hattrick ar Puči" ēterā trešdien plkst. 21:00, kanālā "360TV" un lietotnē "Shortcut".

Tāpat šīs nedēļas raidījumā par ģimeni sportā runās māte un meita - pašreizējā TTT Rīga spēlētāja Aija Brumermane un viena no TTT leģendas kalējām Ilze Šulca-Brumermane. Iepazīsimies arī ar latvieti Starptautiskajā Bobsleja un skeletona federācijā - tās oficiālo fotogrāfu Viesturu Lāci. Savukārt, Raivis Vidzis dosies iepazīt jaunāko olimpisko sporta veidu - boulderingu jeb kāpšanu pa sienu. Armands Jaunzems parādīs aizkulises no Kaspara Kambala boksa cīņas, Bet Agneta Liepājniece apgaismos visus par apavu pareizas izvēles nozīmību. Skaties "Hattrick ar Puči" trešdien, 21:00 "Helio" interaktīvās televīzijas kanālā "360TV" un lietotnē "Shortcut".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!