Foto: LETA

Latvijas izlasē visvairāk spēles aizvadījušais hokejists – Rodrigo Laviņš - uzmanību nesen piesaistīja ar kādu īpašu gadījumu – Latvijas Junioru Attīstības hokeja līgas spēlē viņš rezultatīvi piespēlēja savam dēlam Martinam Laviņam, kurš guva spēles uzvarošos vārtus.

"Hattrick ar Puči" studijā kanālā 360TV šonedēļ abi pastāstīs vairāk par tik zīmīgo notikumu un to, vai hokeja un fanu aprindās tik atpazīstamais uzvārds ir priekšrocība vai tomēr šķērslis ceļā uz panākumiem? Tāpat Rodrigo, kurš atvēris savu sporta studiju "Baltie vilki", atklās lielākos izaicinājumus jauno hokejistu audzināšanā.

Uzdod savu jautājumu Rodrigo Laviņam, to ierakstot komentāros pie raksta - interesantākie izskanēs raidījuma "Hattrick ar Puči" ēterā jau trešdien, plkst. 20:30, kanālā 360TV un lietotnē "Shortcut"!

Tāpat trešdienas raidījumā Jānis Matulis skaidros Latvijas hokeja dzīves jaunākās peripetijas, Raivis Vidzis uz savas ādas izmēģinās, cik tad viegli ir trāpīt biatlona mērķī, Armis Jaunzems ziņos no Latvijā pirmā "Mīnusu" čempionāta, bet Agneta Liepājniece Armandam Pučem atklās teipošanas pasauli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!