Foto: Publicitātes foto
Jau trešdien – 28. augustā plkst. 21:00, kanāla 360TV ēterā atgriezīsies vakara sarunu šovs "Hattrick ar Puči", kas sola asprātīgu un vispusīgu skatu uz sportu ne tikai TV ekrānos, bet arī sociālajos medijos.

Rudens sezonā raidījums savā pulkā iesaistīs jaunus "spēlētājus" – pazīstamākos Latvijas sporta žurnālistus un analītiķus, talkā ņemot arī jaunākās mūsdienu TV tehnoloģijas. Savukārt "Hattrick" reportieri piedāvās pavisam atšķirīgu skatījumu uz notikumiem sporta laukumā un arī ārpus tā.

Ik raidījumu skatītājus priecēs Armanda Pučes trāpīgie komentāri, un liks aizdomāties viņa pieredzē balstītais analītiskais skatījums. Asprātīgais stiprinieks Raivis Vidzis turpinās uz savas ādas izmēģināt visdažādākos sporta veidus. Populārais "jūtūberis" Armands Jaunzems uz sporta notikumiem paskatīsies no pavisam neierasta skatu punkta, bet topošā fizioterapeite un "Instagram" personība Agneta Liepājniece "Hattrick" skatītājiem atklās trikus, noslēpumus un labākos paņēmienus, kā sportot pašiem. Protams, neizpaliks arī spraigas sarunas ar pašmāju sporta zvaigznēm. Turklāt, "Hattrick ar Puči" šajā sezonā arvien vairāk izpletīs savu darbību sociālajos tīklos, piedāvājot unikālu saturu "Hattrick ar Puči" Instagram, YouTube un Facebook kontos un rādot Latvijas sporta zvaigznes pavisam neparastos apstākļos.

Sezonas atklāšanas raidījumā viesosies "vasaras varone", vieglatlēte Sindija Bukša, kura izcīnījusi U23 Eiropas čempiones laurus. Tikmēr Andžejs Pasečņiks atklās, vai NBA sapņi izsapņoti, bet žurnālists Ingmārs Jurisons skaidros iemeslus Latvijas basketbola "Baigajai vasarai". "Hattrick" korespondents Armands Jaunzems ielūkosies Latvijas Dzelzceļa kausa hokeja turnīra aizkulisēs, Raivis Vidzis mēģinās noturēties uz SUP dēļa, bet ķermeņa eksperte Agneta Liepājniece atklās, kas notiek, kad sportā ienāk tetovējumi. Turklāt raidījumu pavisam īpašu darīs un jaunajai sezonai sportistus iesildīs īpašie viesi – apvienība "Kreisais Krasts."

Analīze, informācija, sarunas - viss kas vajadzīgs, lai būtu lietas kursā par aktuālāko Latvijas sportā - "Hattrick ar Puči" atgriežas pie skatītājiem jau šo trešdien, 28. augustā plkst. 21:00, 360TV!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!