Foto: Vida Press

Pussargs Romāns Noišteters, kurš nesen ieguva Krievijas pilsonību, ir noraidījis Kazaņas futbola kluba "Rubin" piedāvājumu, jo viņa sieva kategoriski atteikusies pārcelties uz Krieviju, vēsta portāls "Business Online".

Kazaņas klubs ar 28 gadus vecā futbolista aģentiem sazinājies vēl pirms Eiropas futbola čempionāta, kad kļuva zināms, ka Noišteters saņems Krievijas pilsonību un līdz ar to šīs valsts čempionātā vairs nebūtu uzskatāms par leģionāru, kā arī nepagarinās līgumu ar Vācijas bundeslīgas klubu "Schalke 07".

"Rubin" jau iegādājās futbolistam lidmašīnas biļetes no Frankfurtes uz Kazaņu, taču Noišteters, aizbildinoties ar dažādiem iemesliem, Kazaņā tā arī neieradās. Pēc portāla "Business Online" rīcībā esošās informācijas, Noištetera sieva Mona esot kategoriski atteikusies pārcelties uz Krieviju un piedraudējusi ar laulības šķiršanu.

Par iespējamo alternatīvu Noištetera tālākajām sporta gaitām tiek minēts Turcijas klubs "Fenerbahce".

Noišteters Krievijas izlases sastāvā piedalījās 2016. gada Eiropas futbola čempionāta finālturnīrā, no kura Krievijas komanda izstājās jau pēc grupu turnīra.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!