Bijušais Latvijas basketbolists Kaspars Kambala sporta sarunu šovā "eXi" stāstīja par savām attiecībām ar komandas biedriem Krievijas klubā Kazaņas "Unics" un Spānijas vienībā Madrides "Real".

Kambala atcerējās, ka "Unics" vienībā viņam labākas attiecības bija ar Krievijas basketbolistiem, kuri viņu pieņēma kā savējo. Savukārt "Real" rindās viņš ar spāņiem praktiski nesarunājās, bija tikai reti izņēmumi. Viņš pastāstīja par gadījumu, kad komandas biedrs Spānijā viņam pārmeta par bumbas nepiespēlēšanu, uz ko latvietis dzēlīgi atbildēja: "Paskaties uz savu metienu procentu. Es padomāšu par piespēlēšanu tad, ja man trīs spēlētāji nāks virsū."

Sporta sarunu šovs "eXi" ir Jāņa Celmiņa un "Sportacentrs.com" veidots raidījums, kas katru otro ceturtdienas vakaru, pulksten 21.15 skatāms "Sportacentrs.com TV" kanālā, kā arī pēcāk pieejams portālā "Sportacentrs.com". Tajā bijušie sportisti apskata aktuālus sporta notikumus caur bijušo atlētu prizmu. "eXi" otrās sezonas sastāvs: bijušais Latvijas izlases vārtsargs Edgars Masaļskis, bijušais basketbolists Kaspars Kambala un futbolists ar raibu spēlētāja karjeru – Renārs Rode.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!