Foto: LETA

Latvijas bokseris Kristaps Zutis sociālajos tīklos asi vērsies pret Mairi Briedi, nodēvējot viņu par nodevēju, kurš "naudas dēļ ir gatavs uz visu".

Ceturtdien "YouTube" lietotājs, blogeris "jammetti" publicēja video ar nosaukumu "Mairis Briedis – nākamais Jake Paul pretinieks". Video blogā savu viedokli par Briedi izsaka arī Zutis, kurš allaž atbalstījis un arī savā viedokli pauž atbalstu Briedim. Tomēr vēlāk "Facebook" ierakstā Zutis ar nožēlu atzīst, ka viņa viedoklis ir mainījies.

"Lai cik ļoti es negribu mainīt savu viedokli, taču manis šajā video izteiktais viedoklis ir mainījies… Diemžēl Ukrainas notikumi ir mainījuši manas domas par daudziem. Es šodien Briedi redzu kā nodevēju, par cilvēku kurš naudas dēļ ir gatavs uz visu. Mēs visi kļūdamies, par Mairi mēs daudzi kļūdījāmies, es vēlu viņam veiksmi un panākumus viņa izvēlētajā ceļā," asi un tieši saka Zutis. "Lai cik izcils esi bokseris, nedrīkst iespļaut sejā saviem atbalstītājiem un gaidīt, ka viņi Tevi par to turpinās atbalstīt, es ceru ka Brieža komanda veltīs savas pūles, lai izcīnītu uzvaras ringā, nevis domās kā savākt "like" un "share"."

Zutis savā ierakstā arī uzsver, ka "bez Maira Latvijā nebūtu bokss, bet bez Martiņa Tenberga nebūtu Mairis". "Bez Nacionālās Apvienības un politiķiem nebūtu Duradolas cīņa, bez Sanda Kleina nebūtu tāda cīņa ar Usiku. Un kurš no augstminētajiem šodien roku paspiestu Briedim? Man ir absolūti vienalga, kā Briedis pozicionē sevi pasaulē, bet latvietis Briedis ir sūdīgs un lozungu par tautu un dopingu turpmāk izmantot būtu liekuļošana."

"No cīņas ar Briedi es nebaidos. 1/10 daļa no $ (naudas), ko solīja Jake Paul, un aiziet. Bet, ja viņš grib uz ielas, tad viņam jānāk Mario kostīmā," ierakstu noslēdz Zutis.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!