Ņemot vērā Covid-19 uzliesmojumu Latvijā, rodas jautājums, kādēļ nav aizliegtas starptautiskās sporta sacensības Latvijā, raidījumā "Hattrick ar Puči" vaicāja pārraides vadītājs Armands Puče.

Raidījumā Puče aplūkoja Veselības ministrijas galvenā infektologa Uga Dumpja izteikumus par hokeju un Latvijas Hokeja federācijas ģenerālsekretāra Viestura Koziola atbildi. Puče ar neizpratni vērsās, kāpēc joprojām atļautas starptautiskās sacensības, jo no ārzemēm iebraukušie sportisti var ievest vīrusu Latvijā. Viņš kā piemēru minēja Rīgas "Dinamo" gadījumu, kas ietekmēt ne tikai Kontinentālās hokeja līgas kopvērtējuma tabulu, bet, vēl svarīgāk, arī hokejistu ģimenes.

Pirmdien ēterā gaidāmajā "Hattrick ar Puči" jaunākajā epizodē arī par Latvijas vietu futbola pasaulē, kā arī pausto izmisumu, vērojot principus, pēc kādiem valsts nosaka prioritāros sporta veidus.
Raidījuma viesis būs Latvijas otrais labākais bokseris Ričards Bolotņiks, kurš izcīnījis vietu turnīra "Golden Contract" finālā un licis par sevi runāt boksa pasaulē. Plašajā sarunā viņš stāstīs gan par savu līdz šim lielāko uzvaru pirms pāris nedēļām pret Hoziju Bērtonu, gan gaidāmo finālcīņu. Tāpat viņš pavērs priekškaru uz savas komandas aizkulisēm, gatavošanās niansēm un uzvarošajām sitienu kombinācijām.

Savukārt "Hattrick" ķermeņa eksperte Agneta Liepājniece stāstīs par to, kāpēc skaistums nāk no iekšām.

Jaunāko "Hattrick ar Puči" epizodi varēs skaties pirmdien, plkst. 21:00 "Best4SportTV' vai "Hattrick" "YouTube" kanālā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!