Lai arī Latvijas Hokeja federācijas (LHF) ģenerālsekretārs un viceprezidents Viesturs Koziols reiz teica, ka Krievijas pilsonību pieņēmušajam Oskaram Bārtulim uz izlasi "durvis ir aizvērtas", aizsargs iekļauts Latvijas izlases sastāvā dalībai Vācijā notiekošajā "Deutschland Cup" turnīrā, kas ir viens no senākajiem hokeja izlašu turnīriem Eiropā. Savu viedokli par to raidījumā "Hattrick" pauda Armands Puče.

Kopš notikumiem ap pilsonības maiņu dzirdētas dažādas notikušā versijas, taču, ja šobrīd aplūko LHF mājaslapu, ikviens redzēs, ka Bārtulim norādīta Krievijas, nevis Latvijas pilsonība. Kā nākas, ka Krievijas pilsonis spēlēs Latvijas izlasē?

Pirmdien raidījumā "Hattrick ar Puči" raidījuma vadītājs komentēs arī citus šī brīža karstākos jaunumus, tai skaitā – vai nav laiks Latvijai vienpersonīgi atteikties no 2021.gada pasaules hokeja čempionāta rīkošanas.

Savukārt raidījuma viešņa būs Latvijas sieviešu basketbola leģenda, basketbola kluba "TTT Rīga" valdes priekšsēdētāja un Latvijas sieviešu basketbola izlases ģenerālmenedžere Gunta Baško.

Plašā sarunā ar Armandu Puči Gunta atklās, kādēļ klubā nesaņem algu, kādēļ basketbolu šobrīd spēlēt nav vēlmes, nosauc savu labāko izlases starta piecinieku, atklāj savu slepeno "Instagram" profilu, kā arī iejūtas Anatolija Kreipāna ādā.

Turklāt "Hattrick" ķermeņa eksperte Agneta Liepājniece lauzīs tabu un runās par sieviešu veselības lietām sportā.

Armands Puče vēl ielūkosies starp rindām "karstākajiem" ziņu virsrakstiem un nekautrēsies no atklātas valodas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!