Foto: F64
Latvijas profesionālais skrituļslidotājs Nils Jansons pagājušajā gadā pievienojās pasaulē vadošās skrituļslidu ražošanas kompānijas "Roces" profesionālajai komandai, bet šomēnes uzņēmums tirdzniecībā laidis skrituļslidas, kuras grezno latviešu sportista vārds.

Portāla "Delfi" lasītājiem ir iespēja uzdot savu jautājumu sportistam.

Kādi ir lielākie izaicinājumi profesionāla skeitera dzīvē? Un kamēr pasaule iepazīst jaunas skrituļslidas ar latviešu pro skeitera vārdu, Hattrick ar Puči studijā jau šo trešdien iepazīsim pašu skeiteri.

Uzdod savu jautājumu Nilam Jansonam - interesantākie izskanēs "Hattrick ar Puči" ēterā jau trešdien plkst. 21:00, kanālā 360TV un lietotnē Shortcut!

Tāpat trešdienas raidījumā viesosies Latvijas 3x3 basketbola izlases spēlētājs Nauris Miezis un menedžeris Jānis Āre, kuri kopā ar komandu piepulcējušies pasaules elitei. Kā vērtēt Latvijas nacionālās vīriešu valstsvienības ceļu pretī Pasaules Kausa finālturnīram - to analizēs eksperts Guntis Keisels, bet spēkavīrs Raivis Vidzis noskaidros, ka uz ledus motoru sportu fanātiem dzīve mēdz būt pat stabilāka nekā uz asfalta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!