Foto: Raimonds Volonts

Pirmdien Ikšķiles pilsētā apmeklētājiem durvis vēris jauns sporta centrs – fitnesa centrs "Mūsu fitness", kas būs modernākais un lielākais sporta klubs Pierīgā. Tā saimnieks ir bijušais Latvijas hokeja izlases vārtsargs, bet tagad Rīgas "Dinamo" un Latvijas hokeja valstsvienības treneris Edgars Masaļskis kopā ar dzīvesbiedri Ievu.

"Mūsu fitness" atrodas jaunuzceltā multifunkcionālā ēkā Daugavas krastā Ikšķiles pilsētā Kraujas ielā 8. Jaunajā sporta klubā apmeklētājiem būs pieejams jauns un mūsdienīgs trenažieru zāles inventārs, kā arī plašas un modernas grupu nodarbību zāles, kas profesionālu treneru vadībā ļaus nodarboties ar fiziskajām aktivitātēm ļoti plašam iedzīvotāju lokam – sākot no veselības grupām līdz pat profesionāliem sportistiem.

Edgars Masaļskis ar sievu Ievu fitnesa nozarē darbojas jau 6 gadus, jo no 2013. gada Ikšķilē pārvaldīja sporta klubu "EE Fitness", taču tas atradās telpās, kas vairs neatbilst mūsdienu prasībām, tādēļ tika pieņemts drosmīgs lēmums - realizējot lielāko privāto investīciju projektu Ikšķiles novadā, tika uzbūvēta pilnīgi jauna ēka (platība – 860 m2), kurā atradīsies jauns un moderns sporta klubs, kā arī privātā "Montessori" sākumskola, bērnu dārzs "Ķiparu nams" un mūsdienīga kafejnīca.

Masaļska fitnesa centrs "Mūsu fitness" ir mūsdienīgākais sporta klubs tuvākajā apkārtnē, tādēļ liela interese par to ir gan Ikšķiles iedzīvotājiem, gan arī cilvēkiem no tuvākajiem blakus novadiem. Turklāt veidojot šo sporta centru Edgars Masaļskis varēja izmantot savu milzīgo pieredzi, kas iegūta ilgās un spožās hokeja karjeras laikā, un nepašaubāmi tas padarīs šo sporta klubu īpašu un unikālu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!