Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Bobs Hārtlijs īpaši veiksmīgi spēj uzrunāt komandu, kas pēc tam allaž ir gatava doties cīņā, sporta sarunu šovā "eXi" stāsta ilggadējais valstsvienības vārtsargs Edgars Masaļskis.

Edgars Masaļskis, Kaspars Kambala un Renārs Rode izcēla vairākus īpašus trenerus, kuri ar motivējošām uzrunām spēj iedvesmot sportistus. Bijušie Latvijas izlašu pārstāvji izcēla tādus speciālistus kā Bobs Hārtlijs, Oļegs Znaroks, Armands Krauliņš, Teds Nolans un Tamazs Pertija.

"Bobu Hārtliju uzskatu par lielāko "motivātoru", ko dzīve esmu sastapis," stāsta Masaļskis. "Tā kā viņš stāsta un to visu pasniedz, tur nav variantu nespēlēt. Tur automātiski karogs ir rokā un uz priekšu."

Sporta sarunu šovs "eXi" ir Jāņa Celmiņa un "Sportacentrs.com" veidots raidījums, kas katru otro ceturtdienas vakaru, pulksten 21.15 skatāms "Sportacentrs.com TV" kanālā, kā arī pēcāk pieejams portālā "Sportacentrs.com". Tajā bijušie sportisti apskata aktuālus sporta notikumus caur bijušo atlētu prizmu. "eXi" otrās sezonas sastāvs: bijušais Latvijas izlases vārtsargs Edgars Masaļskis, bijušais basketbolists Kaspars Kambala un futbolists ar raibu spēlētāja karjeru – Renārs Rode.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!