Latvijas futbola izlases aizsargs Mārcis Ošs pirms pievienošanās Šveices augstākās līgas klubam "Lugano" nodomājis, ka klubā strādā neticami emocionāli treneri, raidījumā "Hattrick ar Puči" klāsta limbažnieks.

Jau ziņots, ka Ošs, kurš Šveicē spēlējis kopš 2018. gada, pievienojies "Lugano" vienībai. Komanda viņu līdz sezonas beigām izīrējusi no Jūrmalas "Spartaka", ar kuru Ošam ir līgumsaistības līdz 2022. gada izskaņai.

Lugano pilsēta atrodas Tičīno kantonā, kas ir vienīgais Šveicē, kurā oficiālā valoda ir itāļu. Pati pilsēta ir vien dažus kilometrus no Itālijas, savukārt tās galvenais treneris ir itāļu izcelsmes Šveices treneris Maurisio Jakobači. Pret viņa trenēto vienību Ošs tieši noslēdza pagājušo Šveices superlīgas sezonu, vēl spēlējot "Xamax" vienības rindās.

"Kad redzēju, kā itāļu galā treneri "eksplodē" uz soliņa, es domāju: "Ārprāts, kā tur var spēlēt?!" Šobrīd esmu nonācis tur un saprotu, ka man katru dienu ar to būs jāsaskaras."

Interviju ar Mārci Ošu varēs vērot raidījumā "Hattrick ar Puči" pirmdien pulksten 21.00 televīzijas kanālā "Best4SportTV" un "Hattrick" "YouTube" kanālā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!