Foto: Reuters/Scanpix

Diviem īru faniem izdevies bez biļetes iekļūt Amerikas Futbola līgas (NFL) sezonas galvenajā spēlē, "Super Bowl", un noskatīties to no ļoti dārgām sēdvietām, vēsta vietējie mediji.

Pols Makīvojs un Ričards Vīlens nevarēja atļauties iegādāties biļetes uz šo maču, un nolēma pamēģināt iekļūt stadionā "pa zaķi". Viņu plāns bija uzvesties pēc iespējas pārliecinošāk un ieņemt brīvās vietas.

"Mēs domājām - ja izliksimies, ka esam tiesīgi te atrasties, neviens uz mums neskatīsies," intervijā īru radiokanālam "RTE Radio One" izteicās Vīlens. "Mēs iejukām apmēram 20 mediķu bariņā, kas gāja cauri pārbaudes zonām. Pols skatījās telefonā, izliekoties, ka raksta īsziņu, un tā mēs pagājām garām apsardzei, kas pat nepievērsa mums uzmanību. Tad ieraudzījām laukumu, stadionu, un atmosfēra bija neticama."

Abi jaunekļi tad apmeta loku pa stadionu, lai pārliecinātos, ka viņiem neseko, un spēles laikā "okupēja" vairākas brīvās sēdvietas, līdz nonāca ceturtajā rindā, kur biļete maksā 25 tūkstošus dolāru. "Beigās mēs nonācām ceturtajā rindā, kur līdzās sēdēja bijušais "Super Bowl" čempions Lovjers Milojs, kurš mums izskaidroja spēli," stāsta Ričards.

Pēc spēles abi pārgalvji izvēlējās nestāvēt rindās pie izejas durvīm un izmantoja VIP autobusu, kas aizvizināja abus līdz viņu viesnīcai.

I fu**ing made it!! Snuck in straight through the front door! NOW LET'S GO HAWKS! #SuperbowlXLIX

A photo posted by Richard Whelan (@rjjwhelan) on

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!