Latvijas basketbolists Jānis Blūms, pārstāvot Grieķijas komandu Atēnu "Panathinaikos", piedzīvoja satraucošu starpgadījumu, kad spēles pārtraukumā tika paziņots, ka arēnā atrodas spridzeklis, viņš stāstīja sporta diskusiju raidījumā "eXi".

"Mums bija "Panathinaikos" un "Barcelona" spēle, kuras pārtraukumā paziņoja, ka arēnā ir spridzeklis. Spēli pārtrauca. Mēs spēlētāji devāmies uz ģērbtuvēm, 15 tūkstošus skatītāju "izmeta" ārā. Pēc divām stundām spēle atsākās, un to pabeidzām bez skatītājiem. Ģērbtuvē bija neliels stress. Kaut kas tāds nebija pieredzēts, bija interesanti," Blūms stāstīja.

"Grieķi pie tā bija pieraduši, viņiem tādi gadījumi ir bieži, bet ārzemnieki bija stresā," turpināja bijušais Latvijas basketbola izlases kapteinis.

Sporta sarunu šovs "eXi" ir Jāņa Celmiņa un "Sportacentrs.com" veidots raidījums, kas katru otro ceturtdienu skatāms "TV4" kanālā, bet pēcāk arī portālā "Sportacentrs.com". Tajā bijušie sportisti (ceturtajā sezonā tie ir Kaspars Gorkšs, Jānis Blūms un Oļegs Sorokins) apskata aktuālus sporta notikumus caur bijušo atlētu prizmu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!