Foto: AFP/Scanpix
Latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis vēl pirms savas debijas Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) un leģendārajā klubā Ņujorkas "Knicks", kas varētu notikt trešdien, jau iekļuvis ietekmīgā sporta medija ESPN veidotajā NBA vasaras ārpus laukuma notikumu topā.

ESPN pirms sezonas sākuma izveidojis NBA vasaras ārpus laukuma notikumu topu, kurā iekļuvušas daudzas basketbola tagadējās un arī bijušās zvaigznes. Starp tādām slavenībām kā Maikls Džordans, Skotijs Pipens, Šakils O'Nīls, Lebrons Džeimss, Dveins Veids, Kobe Braiants iekļuvis arī Porziņģis, kurš vasarā, vēl pirms NBA drafta, braucot mašīnā skandēja amerikāņu repa dziedātāja Hakīma Seriki jeb "Chamillionaire" dziesmu "Ridin'".

A video posted by Kristaps Porzingis (@kporzee) on May 30, 2015 at 10:11am PDT

"O, Kristaps, kas pa čali. Mums vienalga, ka Porziņģis NBA vēl nav nospēlējis nevienu minūti, jo mums liekas, ka viņš ir atbilde uz visām Ņujorkas "Knicks" problēmām," īsā aprakstā uzsver ESPN.

Visu ESPN veidoto topu var apskatīt ŠEIT

NBA jaunā sezona sākas otrdien, 27. oktobrī, bet Porziņģis NBA, visticamāk, debitēs trešdien, 28. oktobrī, kad "Knicks" izbraukuma spēlēs pret Milvoki "Bucks". Kā zināms, šī gada NBA jauno spēlētāju draftā "Knicks" izvēlējās Porziņģi ar ceturto numuru. Līdz ar to latvietis kļuva par visu laiku visaugstāk draftēto Baltijas valstu basketbolistu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!