Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas "Knicks" basketbolists Kristaps Porziņģis savai debijai Latvijas pieaugušo valstsvienībā sagādājis īpašus apavus, uz kuru zolēm attēlots Latvijas ģerbonis.

Porziņģis savā sociālā tīkla "Instagram" profilā publicējis fotogrāfiju, kurā redzami sporta preču ražotāja "adiddas" "Crazy Explosive" sērijas apavi, kas ir Latvijas karoga krāsās. Uz apavu zolēm attēloti elementi no Latvijas ģerboņa. Uz labā apava attēlots sudraba grifs ar zelta mēli, bet uz kreisā – sarkana lauva ar zelta mēli.

My national team shoes #crazyexplosive @adidashoops thank you!! 🔥🇱🇻

A post shared by Kristaps Porzingis (@kporzee) on Jun 27, 2017 at 4:27am PDT

Lai arī Porziņģa aizvadītajās nedēļās daudz tiek baumots par to, ka Porziņģis varētu tikt aizmainīts uz citu NBA komandu, tomēr latvietis tupina gatavošanos Latvijas valstsvienības treniņnometnei un nākamajai sezonai.

Kā ziņots, apliecinājumu spēlēšanai valstsvienībā devis arī otrs Latvijas NBA pārstāvis Dāvis Bertāns.

Latvijas izlases kandidātu saraksts: Jānis Strēlnieks, Dairis Bertāns, Jānis Blūms, Žanis Peiners, Ingus Jakovičs, Dāvis Lejasmeiers, Aigars Šķēle, Artūrs Ausējs, Jānis Timma, Ojārs Siliņš, Kristaps Janičenoks, Rolands Šmits, Jānis Bērziņš, Kristaps Porziņģis, Mārtiņš Meiers, Dāvis Bertāns, Rolands Freimanis, Kaspars Bērziņš, Andrejs Gražulis, Iļja Gromovs, Klāvs Čavars, Anžejs Pasečņiks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!