Foto: LETA

Latvijas basketbola zvaigzne Kristaps Porziņģis novērtēja sava tautieša Rūdolfa Balcera sniegumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempionātā, veltot viņam motivējošu ierakstu sociālajā tīklā "Twitter".

Balcers pirmdien otro NHL regulārā čempionāta spēli pēc kārtas guva vārtus. Tagad viņš 16 mačos guvis trīs vārtus un veicis trīs rezultatīvas piespēles. Un Porziņģis viņam veltīja atzinīgus vārdus.

"Prieks par liepājnieku Rūdolfu Balceru. Tā tik turpini," rakstīja Porziņģis, uz ko Balcers viņam atbildēja: "Veseļojies. Uz priekšu, "Mavs"."

Vēlāk Balcers sarunā ar medijiem sacīja, ka tas esot bijis patīkams pārsteigums no Porziņģa. Tāpat viņš pastāstīja par savu pielāgošanos NHL hokejam.

"Kopš esmu izsaukts, esmu sapratis, ka vairāk varu spēlēt aso spēli. Kad mani nosūtīja lejā uz Belevilu, es tur nospēlēju divas spēles NHL Zvaigžņu spēles laikā, un tur centos spēlēt tāpat kā NHL – būt pirmais pie ripas, izmantot spēka spēli un nepalaist garām metiena iespējas," Balcers citēts "Senators" mājaslapā internetā. "Es ar katru spēli jūtos labāk."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!