Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Polijas jaunais futbola vārtsargs Marcins Bulka, kurš pārstāv slaveno Francijas klubu "Paris St. Germain", trešdien savā dzimtenē pamatīgi sadauzījis īrētu "Lamborghini" auto.

Bulkas sadauzītais "Lamborghini Huracan Evo Spyder" ir ļoti svaigs modelis – tā pasaules pirmizrāde notika pagājušā gada pavasarī Ženēvas autoizstādē. Šis superauto ir aprīkots ar 640 zirgspēku jaudīgu V10 motoru, kas ļauj no vietas līdz 100 km/h paātrināties 3,1 sekundē un maksimāli sasniegt 325 km/h. Šāds itāliešu rodsters jauns maksā vairāk nekā 250 tūkstošus eiro.

Avārija notikusi trešdienas vakarā pirms pulksten 22 apmēram 70 kilometru attālumā no Varšavas mazā ciematiņā Visogrodā. Bulka ar "Lamborghini" veicis apdzīšanas manevru, bet sadūries ar pretī braucošo "Hyundai". Avārijā cieta Bulka, kā arī "Hyundai" vadītājs un pasažieris. Visi trīs nogādāti slimnīcā, bet neviens no viņiem nav smagi cietis.

Polijas policija apstiprinājusi, ka avāriju izraisījis "Lamborghini", pie kura stūres bijis 20 gadus vecs vīrietis.

Kā noskaidrojuši Polijas mediji, auto nepieder pašam Bulkam, bet tas ticis īrēts.

Jaunais poļu futbola talants jau 16 gadu vecumā nonāca "Chelsea", kur pārsvarā spēlēja U-18 komandā. 2018./2019. gada sezonā viņš uz trīs spēlēm pievienojās "Chelsea" galvenajai komandai, laukumā gan netiekot. Pagājušajā vasarā Bulka pārcēlās uz PSG, bet Francijas čempionātā pagaidām aizvadījis tikai vienu spēli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!