Žurnālisti Armands Puče un Ingmārs Jurisons "360TV" raidījumā "Hattrick ar Puči" sprieda par to, kādas sekas uz Kristapa Porziņģa karjeru būs atstājis konflikts Liepājā, Zivju ielā, kurā iesaistīts bija arī basketbolists.

Jau vēstīts, ka Valsts policija (VP) sākusi kriminālprocesu par konfliktu, kurā iesaistīts Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Dalasas "Mavericks" zvaigzne Kristaps Porziņģis.

"Kristaps jau sen vairs nepieder sev. Godīgi sakot, viņš arī nepieder Latvijai. Gan viņš iemācīsies saprast tās vietas, draugus, vidi un sabiedrību, kurā jāuzturas," sprieda Puče.

Raidījuma vadītājs arī vaicāja viesim Ingmāram Jurisonam, kādu iespaidu notikušais atstās uz Latvijas basketbolista karjeru.

"Droši vien, ka tas var ietekmēt viņa attiecības ar sponsoriem, ar tiem kuri būvējas apkārt basketbolam. Amerikā jau īpaši skrupulozi skatās uz reputācijas jautājumu. Šādas lietas varētu daļu iespēju nocirst," vērtēja Jurisons.

Pilnu trešdienas raidījumu "Hattrick ar Puči", kurā ciemojās grāmatas “Dukuri. Ledus karaļi dzīvē" autors Ingmārs Jurisons, var atrast "Helio" interaktīvās televīzijas un lietotnes "Shortcut" arhīvā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!