Komandas panākums ir liekams augstāk par savu individuālo statistiku, bet individuālajās balvās sportistiem mēdza pasniegt arī diezgan nepierastas lietas - tā sporta sarunu šova "eXi" jaunākajā raidījumā diskutēja bijušie sportisti.

Bijušais Latvijas hokeja izlases vārtsargs Edgars Masaļskis atcerējās, ka savulaik Krievijā labākā spēlētāja balva bijusi putekļsūcējs, citi saņēmuši arī mikroviļņu krāsni. Bijušais basketbolists Kaspars Kambala atgādināja iepriekšējā raidījumā pieminēto stāstu par Krievijā saņemto automašīnu un tās noslīcināšanu, savukārt bijušais futbolists Renārs Rode atcerējās gadījumu "Skonto" laikos, kad Artūrs Karašausks tā arī nesagaidīja solīto ekskluzīvo telefonu, lai gan bija kļuvis par labāko vārtu guvēju.

Sporta sarunu šovs "eXi" ir Jāņa Celmiņa un Sportacentrs.com veidots raidījums, kas katru otro ceturtdienas vakaru, pulksten 21.15 skatāms Sportacentrs.com TV kanālā, kā arī pēcāk pieejams portālā Sportacentrs.com. Tajā bijušie sportisti apskata aktuālus sporta notikumus caur bijušo atlētu prizmu. "eXi" otrās sezonas sastāvs: bijušais Latvijas izlases vārtsargs Edgars Masaļskis, bijušais basketbolists Kaspars Kambala un futbolists ar raibu spēlētāja karjeru – Renārs Rode.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!