Foto: DELFI.lt

Treneris Ainars Bagatskis Latvijas basketbola izlasi vadīja sešus gadus, bet klubu basketbolā trenējis vairākas ULEB Eirolīgas komandas. Tiek mēļots, ka šobrīd bez darba esošais speciālists varētu trenēt Ukrainas vīriešu basketbola izlasi.

Vai Ainars Bagatskis atgriezīsies Latvijas valstsvienības galvenā trenera amatā? Šis jautājums, kas pēc Arņa Vecvagara demisijas kļūst arvien aktuālāks, kanāla 360TV vakara sarunu šovā par sportu “Hattrick ar Puči” tiks uzdots aci pret aci pašam trenerim.

Tāpat Puče vaicās, vai viņš varētu stāties pie Ukrainas izlases stūres, kas pirms pāris nedēļām tika pasniegts kā gluži vai jau noticis fakts?

Uzdod arī Tu savu jautājumu Ainaram Bagatskim – interesantākie izskanēs "Hattrick ar Puči" ēterā trešdien pulksten 21, kanālā "360TV" un lietotnē "Shortcut"!

Tāpat raidījumā Rodrigo Ābols stāstīs par sezonu Zviedrijā un gatavošanos Pasaules čempionātam hokejā, savukārt ministre Ilga Šuplinska plašāk atklās, kāda ir viņas attieksme pret sporta attīstību Latvijā.

Raivis Vidzis izmēģinās spēkus MTB riteņbraukšanā, Armands Jaunzems atklās skriešanas sezonu, bet Agneta Liepājniece stāstīs, pēc kādiem principiem izvēlēties skriešanas apavus. Skaties “Hattrick ar Puči” trešdien, 21:00 “Helio” interaktīvās televīzijas kanālā "360TV" un lietotnē "Shortcut".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!