Foto: LETA
Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Ronalds Ķēniņš trešdien viesosies televīzijas kanāla "360TV" raidījumā "Hattrick ar Puči", un raidījuma skatītāji aicināti uzdot savu jautājumu spēlētājam.

Ķēniņš nupat pabeidzis izslēgšanas spēles Šveicē un jau pievienojies Latvijas izlasei. Kādā noskaņojumā tiek gaidīts Pasaules čempionāts un kā sokas dzīvē NHL spēlējušajam trīskārtējam Šveices čempionam - par to saruna ar pašu Ronaldu.

Uzdod arī Tu savu jautājumu Ronaldam Ķēniņam, un interesantākie izskanēs "Hattrick ar Puči" ēterā rītvakar, plkst. 21:00, kanālā "360TV" un lietotnē "Shortcut".

Tāpat raidījumā viesosies "Jēkabpils lūši", kuri nosargājuši volejbola čempiona titulu un pierādījuši, ka pagājušā gada triumfs nav bijusi nejaušība, kā arī Samanta Balode, kur nule kā kļuvusi par "Fit Model" pasaules čempioni. Raivis Vidzis metīsies vienā no līdz šim lielākajiem izaicinājumiem - blaķenē pie Latvijas motosporta leģendas Māra Rupeika. Tikmēr Agnete rādīs brīnumzābakus no Latvijas, bet Armands "Armis" Jaunzems pierādīs, ka sportiskam dzīvesveidam Latvijā nav iespējamas atrunas. Skaties "Hattrick ar Puči" trešdien, plkst. 21:00 Helio interaktīvās televīzijas kanālā 360TV un lietotnē Shortcut.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!