Foto: F64

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Rihards Bukarts trešdien viesosies televīzijas kanāla "360TV" raidījumā "Hattrick ar Puči".

Iepriekš Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Rihards Bukarts izteicies, ka šajā Pasaules čempionātā varēja dot lielāku ieguldījumu. Kādas ir sajūtas, kad pirmās emocijas norimušas? Par dzīvi laukumā un ārpus tā pastāstīs viens no spilgtākajiem hokeja izlases tēliem.

Uzdod arī Tu savu jautājumu Rihardam Bukartam un saņem atbildes raidījumā "Hattrick ar Puči" trešdien, plkst. 21:00, "Helio" interaktīvās televīzijas kanālā "360TV" un lietotnē "Shortcut".

Tāpat raidījumā Artūrs Štālbergs stāstīs par punkta likšanu trenera karjerai, lai ieņemtu vietu pie Latvijas basketbola izlases ģenerālmenedžera galda. Kā izglābt Latvijas futbolu un vai tas vispār iespējams - arī par to diskusija "Hattrick ar Puči" studijā. Tikmēr Raivis Vidzis mācīsies dankot kā Kristaps Dārgais, bet Agneta Liepājniece sazināsies ar antidopinga aģentūru par kādu īpašu, sportistiem atļautu preparātu. Savukārt Armands Jaunzems dosies latviešu NBA spēlētāju medībās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!