Foto: Reuters/Scanpix

Slavenā amerikāņu tenisiste Serēna Viljamsa būs māte meitenītei, ja viņas vecākās māsas Venusas trešdien paustais izrādīsies taisnība, tomēr ceturtdien pati topošā māmiņa centās nogludināt māsas izrunāšanos.

Divdesmit trīs "Grand Slam" vienspēļu titulus ieguvusī Serēna Viljamsa trešdien apmeklēja Venusas spēli Francijas atklātajā čempionātā, kas pēc mača lika žurnālistiem sportisti izprašņāt par māsu, kura pašlaik cenšas izvairīties no komentāru sniegšanas. Tikmēr Venusa intervijā televīzijā bija mutīga un sacīja, ka jaunākā māsa viņu gatavojas aicināt par krustmāti.

"Mums patiktu vārdi mazā Vī , mazā Laina, mazā Iša. Visas vēlamies, lai mazulis iegūtu kādu no mūsu vārdiem," 36 gadus vecā Venusa sacīja intervijā "Eurosport", nosaucot pārējo māsu vārdus.

Pati Serēna, kura aprīlī atklāja, ka ir stāvoklī, par gaidāmā bērna dzimumu nerunā, tomēr ceturtdien pēc māsa izpļāpāšanās izpaudās tviterī.

"Uzskatu, ka bērniņa dzimuma uzzināšana īpašajā dienā ir, iespējams, labākais pārsteigums kāds var būt," rakstīja Serēna Viljamsa, kuras līgavainis ir sociālā tīkla un ziņu vietnes "Reddit" dibinātājs Aleksis Oheiniens.

Venusa Viljamsa pašlaik tikusi Francijas atklātā čempionāta trešajā kārtā un uzskata, ka māsai nebija viegli noraudzīties viņas mačā.

"Domāju, ka viņai nav viegli skatīties, jo, kā zināms, viņa pati parasti labi spēlē šajā turnīrā," Venusa sacīna par māsu, kura Parīzes turnīrā par uzvarētāju kļuvusi 2002., 2013. un 2015.gadā. "Domāju, ka tagad viņa ir patīkami satraukta par gaidāmo notikumu viņas dzīvē un cerībām te spēlēt nākamajā gadā."

Paredzams, ka mazulis pasaulē nāks septembrī, kad Serēnai apritēs 36 gadi.

Pagaidām pēdējo un 23. "Grand Slam" titulu Serēna janvārī guva Austrālijas atklātajā čempionātā, kura finālā pieveica māsu. Zīmīgi, ka Serēnas Viljamsas treneris Patriks Muratoglu trešdien neizslēdza iespēju, ka leģendārā tenisiste laukumā varētu atgriezties jau uz nākamā gada Austrālijas atklāto čempionātu.

"Visiem tas izklausās neiespējami, jo būs pagājis neilgs laiks pēc dzemdībām," Muratoglu teica intervijā aģentūrai AP. "Tomēr Serēna ir Serēna. Nav noteikumu, kas uz viņu varētu attiekties. Ja viņa teiks "Australian Open", tas būs "Australian Open"."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!