Sporta sarunu šovs "eXi" viesojies pie bijušā Latvijas hokeja izlases vārtsarga, KHL kluba Maskavas CSKA pašreizējā vārtsargu trenera Sergeja Naumova, kurš atcerējās savus pirmos soļus Rīgas "Dinamo" rindās un par labi nopelnītu naudu iegādāto "Land Cruiser" auto Ziemeļamerikā.

Vārtsarga karjeru Naumovs vēl padomju laikos sāka "vecajā" Rīgas "Dinamo" vienībā. Sarunas laikā Naumovs atceras, ka komandā bija savi nerakstītie līkumi un bija sava veida pietāte pret pieredzejušākajiem spēlētājiem.

Naumovs neslēpj, ka vienu no labākajiem atalgojumiem saņēmis Sanktpēterburgas SKA, un pēc vienas no sezonām viņš atļāvies Ziemeļamerikā iegādāties "Land Cruiser" mašīnu.

Sporta sarunu šovs "eXi" ir Jāņa Celmiņa un Sportacentrs.com veidots raidījums, kas katru otro ceturtdienas vakaru, pulksten 21.15 skatāms Sportacentrs.com TV kanālā, kā arī pēcāk pieejams portālā Sportacentrs.com. Tajā bijušie sportisti apskata aktuālus sporta notikumus caur bijušo atlētu prizmu.

"eXi ciemos" ir raidījuma vasaras speciālizlaidums, kurā Celmiņš piecās epizodēs kopā ar bijušajiem sportistiem Kristapu Valteru, Edgaru Lūsiņu vai Juriju Žigajevu dosies ciemos pie kāda no "eXu" draugiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!