Foto: Itar-Tass/Scanpix

Pazīstamais Kamerūnas futbolists, "Chelsea" uzbrucējs Samuels Eto īstenībā esot par vairākiem gadiem vecāks, vēsta ārzemju masu mediji.

Francijas televīzija "Canal +" publiskojusi video, kurā "Chelsea" galvenais treneris Žozē Mourinju izsakās, ka futbolistam īstenībā ir nevis 32 gadi, kā oficiāli reģistrēts, bet gan kādi 35 gadi.

""Chelsea" problēma ir tajā, ka mums trūkst uzbrucēju. Mums ir viens [Eto], bet viņam ir 32 gadi. Varbūt 35 gadi, kas to zina," izteicās Mourinju.

UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla pirmajā spēlē trešdien "Chelsea" viesos cīnījās neizšķirti 1:1 ar "Galatasaray". Pēc mača Eto nevēlējās komentēt informāciju par savu vecumu.

"Man nekas nav jāpaskaidro. Ar visām komandām esmu daudz ko sasniedzis, esmu spēlētājs un vēlos palīdzēt "Chelsea" šajā sezonā izcīnīt uzvaras," teica futbolists.

Daudzās Āfrikas valstīs "vecuma krāpšanās" ir izplatīta lieta, jo jauniešu vecumā futbolistus "padara" par pāris gadiem jaunākus. Vairāki pazīstami futbola klubi savulaik iekrituši šajā jautājumā, jo vēlāk izrādījies, ka futbolists, ar kuru noslēgts līgums, ir īstenībā vecāks un viņa "tirgus cena" šādā gadījumā ir daudz zemāka.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!