Latvijas perspektīvais tenisists Kārlis Ozoliņš televīzijas kanāla "360TV" raidījumā "Hattrick ar Puči" noraidoši atbildēja uz jautājumiem par iespējamu pilsonības maiņu, paužot nepārprotamu pārliecību, ka viņš vēlas pārstāvēt tieši Latviju.

Ozoliņš, kurš plašākai publikai sevi pieteica šī gada Austrālijas atklātā tenisa čempionāta junioru turnīrā, šonedēļ varētu debitēt Latvijas izlases sastāvā Deivisa kausa spēlēs. Taču viņa vienaudze Kamilla Bartone lūko iegūt Vācijas pilsonību, lai nākotnē pārstāvētu šīs valsts izlasi. Tā kā Ozoliņš savas prasmes arī slīpējis tenisa akadēmijā Vācijā, viņam tika vaicāts par šādu iespējamību.

"Nekad neesmu domājis mainīt pilsonību," konkrētu atbildi deva talantīgais sportists. Akadēmijas boss vienmēr teicis, ka jābūt par savu valsti un jābūt patriotam. Es pats arī nekad negribētu nekur citur spēlēt. Netaisos neko mainīt."

Portāls "Delfi" iepriekš publicējis interviju ar jauno tenisistu, kurā Ozoliņš izteicās par mērķi sasniegt ATP ranga labāko desmitnieku. Šī raidījuma sarunā tenisists pauda apņēmību to paveikt sešu gadu laikā.

Pilnu interviju ar Kārli Ozoliņu varēs vērot raidījumā "Hattrick ar Puči" trešdien pulksten 21.05 televīzijas kanālā "360TV" un lietotnē "Shortcut".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!