Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas futbola izlases kapteinis Veins Rūnijs otrdien nepiedalījās pārbaudes spēlē pret Spāniju, jo svētdien pamatīgi lustējies kādās kāzās, tāpēc treneris Garets Sautgeits izlēmis viņu izslēgt no valstsvienības, raksta "The Sun".

Anglijas futbolisti pagājušajā piektdienā 2018. gada Pasaules kausa spēlē uzvarēja Skotiju/ Galvenā trenera pienākumu izpildītājs Sautgeits pēc šī mača futbolistiem piešķīris vienu brīvdienu, bet visiem svētdien bija jāsapulcējas uz treniņiem pirms otrdien paredzētā mača pret Spāniju. Otrdien Sautgeits paziņoja, ka Rūnijs maču pret Spāniju izlaidīs nelielas traumas dēļ, tomēr tagad izrādās, ka iemesls ir pavisam cits.

Lielākā daļa Anglijas futbolistu pēc spēles ar Skotiju atstāja savu mītnes vietu - greznu viesnīcu Vatfordā, taču Rūnijs lēma uzkavēties tur un bija manīts pie bāra ar vēl citiem Anglijas pārstāvjiem. Aptuveni pusnaktī Rūnijs, kurš jau bijis ievērojami iereibis, turpinājis līksmot kādās kāzās, kas svinētas turpat viesnīcā.

"Viņa runa bija nesakarīga, lūpas bija sarkanas no vīna, bet acis bija sarkanas. Viņš fotografējās ar viesiem, čaloja ar līgavu un daudz, daudz dzēra. Varu tikai teikt, ka viņš bija totāli piedzēries," sacījis kāds no kāzu viesiem.

Viesnīcas personāls arī apliecinājis, ka Rūnijs līksmojis pēc uzvaras pār Skotiju, taču darbinieki nav vēlējušies bilst ko sliktu par futbolista uzvedību, jo Anglijas izlase bieži apmetas šajā viesnīcā.

Notikušais vēl vairāk pastiprinājis runas, ka Rūnijs varētu beigt futbolista karjeru, kas savukārt uztraucis Anglijas futbola sabiedrību. Kā laikrakstam "The Sun" norādījis kāds avots, Rūnijam ir visas pazīmes, kas varētu novest pie alkoholisma.

"Viņš jau bieži izskatās dzēris. Tāds ir viņa stils un kultūra kā jau cilvēkam, kura ģimene cēlusies no īriem. Viņš var būt jautrs un draudzīgs – kompānijas sirds un dvēsele. Taču no futbola brīvajā sezonas laikā viņam īsti nav ko darīt, tāpēc ar draugiem un paziņām jautri pavada laiku. Uztraukums ir par to, ka luelu daļu viņa dzīves aizņem futbols. Tagad, kad viņam nebūs futbola, ikdienas dzīvē būs liels tukšums, ko viņš varētu aizstāt ar alkoholu," norādījis kāds futbola aģents, velkot paralēles ar bijušo angļu futbola zvaigzni Polu Gaskoinu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!