Foto: Publicitātes foto
Jaunajā rudens sezonā "Hattrick ar Puči" īpaši aktīvi turpinās rosīties interneta vidē, kur jau no 21. septembra ik pirmdienu plkst. 21.00 "@hattrick.lv" platformās "YouTube", "Facebook" un "Instagram" piedāvās intervijas ar pašmāju vadošajām sporta personībām, kā arī aktuālu, daudzpusīgu, tiešu un humora pilnu skatījumu uz sporta notikumiem. Turklāt raidījums būs skatāms arī sporta gardēžu iemīļotajā kanālā "Best4SportTV", ziņo raidījuma pārstāvji.

Jau labi zināmais "Hattrick ar Puči" tandēms žurnālists Armands Puče un fizioterapeite Agneta Liepājniece ļaus tuvplānā iepazīt Latvijas sporta zvaigznes, kā arī izzināt ne tikai viņu spožākos, bet arī apkaunojošākos karjeras mirkļus. Skaidros, kas patiesībā slēpjas aiz ziņu virsrakstiem? Ko paši sportisti domā par apspriestākajiem viņu privātās dzīves notikumiem un kādi jaunumi gaidāmi viņu profesionālajā karjerā?

Neiztrūks arī Armanda precīzie un drosmīgie komentāri par aktuālāko Latvijas sportā, kā arī Agnetas vērtīgie ieteikumi veselīgākai, drošākai un gudrākai sportošanai.

Pirmajā raidījumā "Hattrick ar Puči" studijā viesosies viens no vadošajiem Latvijas futbolistiem – augstākajā līmenī spēlējošais izlases dalībnieks Mārcis Ošs, kurš turpina karjeru Šveicē. Sarunā viņš atklāti pastāstīs, kāpēc apzināti spēlē agresīvi un pat rupji, bet savu agrāko spēles manieri dēvēs par "lauciniecisku". Tāpat skatītāji uzzinās, kāpēc Mārcis otrreiz nekad vairs nefotografētos ar leģendāro Ronaldo un kāpēc Polijā ir vistrakākie līdzjutēji, bet Šveicē priekšroka tiek dota "inteliģentam futbolam."

Nepalaid garām – "Hattrick ar Puči" jaunā sezona jau no 21. septembra pirmdienās, plkst. 21.00, "@hattrick.lv" "YouTube", "Facebook" un "Instagram" kontos, kā arī kanālā "Best4SportTV".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!