Foto: Publicitātes attēli
Svētdien 17. novembrī, Rīgā, koncerta zālē "Studio69" norisināsies divi nozīmīgākie fitnesa sporta pasākumi Latvijā - "IFBB Pasaules Fit Model čempionāts" un "IFBB Starptautiskais Latvijas kauss "Rīgas Pērle" 2019".

Trešo gadu pēc kārtas Latvijas galvaspilsētā Rīgā norisināsies pasaules līmeņa sacensības "Fit Model" kategorijā. Pirmo reizi Rīga uz skatuves līdzjutēji redzēs arī vīriešu "fit model" sporta disciplīnas pārstāvjus.

Sacensībām ir pieteikušās spēcīgākie sportisti no 16 pasaules valstīm, kopumā pārstāvot četrus kontinentus. Lielākā daļa dalībnieču ir titulētas Eiropas un pasaules čempiones, kā arī turnīrā redzēsim sportistes, kuras pirmo reizi piedalīsies tik augsta līmeņa sacensībās. Sportistes demonstrēs savus augumus peldkostīmos, kā arī tradicionāli notiks uznāciens vakarkleitās. Latviju pārstāvēs četras sportistes, tostarp titulētā Eiropas un Pasaules čempione Samanta Balode, kura aizstāvēs savu pērnā gada Pasaules čempiones titulu un cīnīsies par uzvaru 2019. gadā.

Pasākuma rītā, kad norisināsies IFBB Starptautiskais Latvijas kauss "Rīgas Pērle" uz skatuves redzēsim sportistus sekojošās disciplīnās: bērnu un jauniešu fitness, bikini fitness, bodifitness, bodibildings, "men's physique" un citas disciplīnas.

Turpat, Latvijas kausa ietvaros, notiks arī "Fit Model Latvija 2019" projekta fināls. Uz skatuves redzēsim projekta dalībnieces, kuras deviņu nedēļu garumā pilnveidoja sevi gan emocionāli, gan fiziski, gan apguva jaunas iemaņas un sportistam nepieciešamās prasmes. Meitenēm bija iespēja iegūt jaunas zināšanas dažādos semināros, iejusties modeles lomā fotosesijā un izbaudīt daudzas citas sportiskas un aizraujošas aktivitātes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!