Nacionālajā hokeja līgā (NHL) janvāra beigās Pitsburgas "Penguins" rindās debitēja Teodors Bļugers, kurš pēc tam nākamajās divās spēlēs guva divus vārtus.

360 TV raidījuma "Hattrick ar Puči" jaunās sezonas pirmajā raidījumā viesojās Teodora Bļugera tēvs, Latvijas Hokeja federācijas (LHF) valdes loceklis Valentīns Bļugers, kurš stāstīja par dēla ceļu hokejā un izrādīja viņa pirmo slidu pāri un ekipējumu.

Bļugers ir 23. Latvijas hokejists NHL, bet neilgi pirms tam par 22. Latvijas hokejistu pasaules elitē kļuva Rūdolfs Balcers, kurš pārstāv Otavas "Senators" vienību.

360 TV raidījums "Hattrick" jaunajā sezonā piedzivojis izmaiņas un sauksies "Hattrick ar Puči". Raidījumā vēl nozīmīgāku lomu uzņemsies Latvijas sporta žurnālistikas leģenda, daudzu grāmatu autors Armands Puče, ik trešdienas vakaru skatītājiem solot spožas intervijas ar aktuālākajām sporta personībām, trāpīgus komentārus un drosmīgus viedokļus par notikumiem gan sporta laukumā, gan ārpus tā, kā arī skaļāko skandālu analīzi un patiešām neaizmirstamu izklaidi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!