Foto: Kadrs no video

Sociālajos tīklos plašu popularitāti ieguvis videoklips, kurā četrus gadus vecā hokeja fane Greisija Hernandesa bildina Arizonas "Coyotes" uzbrucēju Entoniju Duklēru un saņem piekrišanu.

Pēc komandas atklātā treniņa meitenei izdevās tikties ar savu mīluli un nodot viņam vēstuli, kurā Greisija ierakstīja: "es tevi mīlu, vai tu mani precēsi?", uz ko, saprotams, saņēma jāvārdu. Šo amizanto piedzīvojumu savā "Twitter" kontā ievietoja arī pats hokejists ar komentāru "Šodien saderinājos".

Meitenes tētis Rafaels Hernandess, kurš nofilmēja un ievietoja sociālajos tīklos šo aizkustinošo brīdi, atklāj, ka Greisija ļoti priecājās par šo tikšanos un visā nopietnībā domā, ka Duklērs viņu precēs.

Greisijas mamma Dženija NHL mājas lapā atklāj, ka ieteikusi savām meitām, četrus gadus vecajai Greisijai un sešu gadus vecajai Mijai, rakstīt vēstules saviem iemīļotajiem hokejistiem, lai attīstītu viņu rakstīšanas prasmes. Abas meitenes ir lielas hokeja fanes, atzīst vecāki. Pagājušosezon Mija uzrakstījusi 10 vēstules spēlētājiem, kluba talismanam un trenerim Deivam Tipetam, pastāstīja vecāki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!