Latvijas skeletona tēvs Dainis Dukurs pēdējā laikā mainījis savu vizuālo izskatu un noteikti dēvējams par šobrīd slavenāko Ziemassvētku vecīti. 360TV šovā "Hattrick ar Puči" Dukurs atklāj iemeslu, kādēļ viņam ir tik kupla bārda.

"Pienāk brīdis, kad (bārda) sāk traucēt. Bet esmu apsolījis trīs mazākajiem mazbērniem, ka būšu salavecis. Vārds ir jātur," par nonākšanu Ziemassvētku vecīša lomā stāsta Dukurs. "Nav viegli (kopt bārdu). Pirmais cikls bija mežonīgs, izskatījos vairāk pēc tā "Coca cola" reklāmas vecīša. Tad aizgāju pie meistara. Tagad ir viegli apkopta bārda. Vajadzētu biežāk kopt, bet gribu līdzināties salavecim, kurš tomēr ir vairāk tā izspūris."

Dukurs neslēpj, ka viņa vizuālajam tēlam ir pieprasījums Siguldas pusē un izteikti daži piedāvājumi.

"Ir viena problēma – jāatrod ziemļbriedis. Vai jāpārvaido zirgs. Meklēju arī nopietnākas kamanas. Briedis nebūs, bet būs zirgs. No stieplēm jāuztaisa tādi kā ragi, vai kaut kas līdzīgs. Nezinu, vai zirgs tam piekritīs," piebilst Dukurs.

Sarunu ar Daini Dukuru, arī par jauno skeletona sezonu skaties raidījumā "Hattrick ar Puči" trešdienas, 27. novembra, vakarā pulksten 21:00 "Helio iTV" kanālā 360TV un Shortcut.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!