Foto: Publicitātes foto

Latvijas izlases hokejists Kaspars Daugaviņš neplāno tuvākajā laikā kārt slidas vadzī un plāno spēlēt vēl kādus gadus piecus, bet dzīvei pēc sportista karjeras ir veicis ieguldījumus.

Raidījumā "Hattrick ar Puči" Daugaviņš saka, ka neplāno beigt karjeru un saka, ka "vēl ilgi paspēlēšu". Domājot par dzīvi pēc karjeras, Daugaviņš jau ilgāku laiku veic ieguldījumus, kur viņam palīdz Kanādā dzimušais latviešu finansists Pauls Miklaševičs.

"Ir cilvēks kas nodarbojas ar manām finansēm, tur iet viss labi, mani apmierina. Nemēģinu nopelnīt kaut kādus miljonus, nauda strādā," saka Daugaviņš. Hokejists gan kūtri runā par ieguldījumu apjomiem. "Gan jau," – tik īsi uz jautājumu vai iekrāts jau miljons, atbild Latvijas izlases līderis Kaspars Daugaviņš.

Plašā sarunā "Hattrick" studijā hokejists stāstīs arī par sadzīvi Krievijā, kur pavadītas pēdējās sezonas, par gatavošanos Pasaules čempionātam hokejā, kā arī mājas soli, kad galvenais uzdevums rūpēties par bērniem un atvieglot dzīvi sievai.

Tikmēr, lasot starp rindām Latvijas sporta ziņu galvenajiem virsrakstiem, Armands Puče komentēs gan jauno "Trīs zvaigžņu balvu", gan Latvijas basketbola treneru triumfu Baltijā, kā arī jaunākās vēstis no Rīgas "Dinamo" un Kolumbusas "Blue Jackets" nometnes.

Savukārt "Hattrick" ķermeņa eksperte, fizioterapeite Agneta Liepājniece skaidros ar kādām blaknēm jāsaskaras tiem, kuri dzīvo pēc saukļa "Sports un spirts nekad nav šķirts" principiem.

Raidījums "Hattrick ar Puči", pirmdienās 21:00 redzams kanālā "Best4SportTV" un "Hattrick" "Youtube" kanālā, bet šo trešdien 22:25 kanālā 360TV.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!