Foto: F64

Latvijas izlases pārstāvji Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) Dāvis Bertāns un Rodions Kurucs, kā arī topošais ULEB Eirolīgas debitants Rihards Lomažs trijatā gatavojas 2019./2020. gada basketbola sezonai, liecina aģenta Artūra Kalnīša publicēts video.

"Šodien paveikts solīds darbs. Dāvis Bertāns, Rihards Lomažs un Rodions Kurucs strādā ar treneri Nikolaju Mazuru. Intensīvi viens pret viens uzdevumi," rakstījis Kalnītis, pievienojot "Elektrum" Olimpiskajā centrā uzņemtu video.

Dāvis Bertāns šovasar tika aizmainīts uz Vašingtonas "Wizards" vienību. Viņa iepriekš pārstāvētā Sanantonio "Spurs" vienība šādu darījumu veica, lai tā varētu parakstīt līgumu ar Markusu Morisu, kurš gan vēlāk atkāpās no klubam mutiski veikta solījuma.

Bijušais basketbola kluba "Ventspils" pārstāvis Rihards Lomažs pārgāja uz Francijas vienību ASVEL. Tādējādi aizsargs gaidāmajā sezonā varēs debitēt ULEB Eirolīgā.

Rodions Kurucs gan komandu nav mainījis un sagaidāms, ka uzbrucējs otro sezonu pēc kārtas pārstāvēs NBA vienību Bruklinas "Nets".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!