Latvijas basketbolists Andris Misters, kurš šosezon spēlēja Spānijas otrās augstākās līgas (LEB Oro) vienībā "Melilla Baloncesto", sociālajā vietnē "Instagram" video formātā publicējis risinājumu, kā trenēties koronavīrusa "Covid-19" izplatības laikā.

Misters pērn "VEF Rīga" komandas rindās kļuva par Latvijas čempionu, bet pirms 2019./2020. gada sezonas pievienojās Melillas pilsētas vienībai.

Melilla ir Spānijas valstij piederoša autonoma pilsēta, kura robežojas ar Maroku. Koronavīrusa dēļ Misters ar draudzeni lēmis, ka pēc čempionāta pārtraukšanas drošāk palikt tur, nevis doties mājup uz Latviju.

"Protams, ka mums ļoti pietrūkst mūsu ģimenes, bet šobrīd svarīgāk saglabāt drošību un neceļot," raksta Misters. "Lai gan mums nav ļauts trenēties un darīt to, ko mēs mīlam, mēs joprojām cenšamies saglabāt augstāko līmeni. Pat, ja ikdienu jātrenējas uz jumta vai jāizmanto viss no pieejamā."

Dobelē dzimušais basketbolists šosezon vidēji mačā atzīmējās ar 10,0 punktiem, bet viņa pārstāvētā "Melilla" vienība pirms sezonas pārtraukšanas atradās sestajā vietā 18 komandu konkurencē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!