Kādā Anglijas reģionālajā līgā vienā no spēlēm par galveno varoni kļuvis komandas galvenais treneris, kurš pats sevi izlaidis laukumā, tad guvis vārtus un atvairījis 11 metru soda sitienu.

Profesionālajā futbolā neiedomājamais notikums fiksēts Londonas, Austrumanglijas un Dienvidaustrumanglijas reģionālās līgas spēlē starp "Grays Athletic" un "Hampton&Richmond" komandām. "Grays Athletic" vienība pirmā puslaika izskaņā ielaida divus vārtus, ar ko ļoti nepamierināts bija 37 gadus vecais komandas treneris Marks Bentlijs.

Treneris pārtraukumā izlēma pats doties laukumā, drīz pēc tam komanda guva vienus vārtus, bet 72.minūtē Bentlijs pēc sitiena ar galvu panāca 2:2. Tomēr komandas trenera varonīgā cīņa vēl nebija galā, jo 13 minūtes pirms pamatlaika beigām tiesneši noraidīja "Grays Athletic" vārtsargu. Bentlijs izlēma, ka pats dosies sargāt vārtus, un viņš uzreiz atvairīja 11 metru soda sitienu. Treneris turpinājumā vēl vairākas reizes glābis komandu, bet kompensācijas laikā "Grays Athletic" guva arī uzvaras vārtus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!