Foto: Kadrs no video
Dienvidamerikas valstīs vietējie futbola čempionāti allaž ir izcēlušies ar karstasinību gan laukumā, gan tribīnēs. Izņēmums nebija svētdien notikušais Brazīlijas čempionāta mačs starp "Atletico Mineiro" un "Fortaleza", kas noslēdzās neizšķirti 2:2.

Jau spēles sākums izvērtās "jautrs", jo septītajā minūtē vadībā izvirzījās "Atletico Mineiro" futbolisti, turklāt nepielikot pūles un nepieskaroties bumbai. Saspēlējoties laukuma vidusdaļā, "Fortaleza" futbolists Žuninju izdomāja atdot tālu piespēli savam vārtsargam, bet sanāca precīzs sitiens savos vārtos.


Citā epizodē 80. minūtē mača galvenā tiesnese Edina Alveša Batista kādu laiku pēc notikušā atcēla izpildīto (un nerealizēto) 11 metru soda sitienu uz "Fortaleza" vārtiem, liekot atkārtot "pendeli". Par prieku "Fortaleza" spēlētājiem, arī atkārtots pretinieku mēģinājums bija nesekmīgs. Tiesa, šī epizode iezīmējās ar galvenās tiesneses Alvešas Batistas darbībām – viņa parādīja dzelteno kartīti "Fortaleza" vārtsargam Felipem Alvešam, turklāt ar rokām pieskārās vārtsargam, par ko futbolists pauda neapmierinātību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!