Lietuvas lepnums, titulētais basketbola klubs Kauņas "Žalgiris" publiskojis īsu video sižetu, kurā iepazīstina ar katras spēles rīkotājiem - "Žalgiris" organizācijas "neredzamo komandu".

""Žalgiris" ir kas vairāk par komandas nosaukumu. Ne tikai vārds, bet simbols, kas liek būt lepnam ikvienam lietuvietim. Ja visā valstī basketbols ir sporta veids Nr1, basketbola pilsētā Kauņā ir smagi jāstrādā, lai atrastu savu vietu," norāda "Žalgiris".

"Lielākā daļa fanu spēj viegli nosaukt visu 12 spēlētāju un treneru vārdus, bet daudzi pat nespēj iedomāties, ka ikdienā gandrīz simts darbinieku aktīvi strādā, lai "Žalgiris" sasniegtu rezultātus. Bet spēles dienā mums strādā ap 300 cilvēku. Viņu centieni ļāva "Žalgiris" sasniegt to, kādēļ par viņiem jūsmo miljoniem fanu," stāsta Kauņas kluba direktors Pauļus Motejūns. "Lai basketbolisti bez problēmām varētu trenēties un spēlētu vislabākajā fiziskajā formā, bet fani no sirds varētu izbaudīt šovu "Žalgirio Arena", ir tik daudz "neredzamo" cilvēku, kas atbild par režiju, scenogrāfiju, skaņu, tehniskajām lietām, spēles TV tiešraidi. Arī tie, kas rūpējas par sadarbības partneriem, finansēm, mārketingu, reklāmu un daudzām citām lietām."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!