Foto: Kadrs no video

Interneta jokdari radījuši jaunu klipu, kurā "Knicks" spēlētājs Kristaps Porziņģis pievienojies likumsargiem, lai kopīgiem spēkiem apkarotu Ņujorkas kriminālās aprindas.

Piecu minūšu garajā videoklipā ar nosaukumu "Detektīvs Kristaps", basketbolists steidz palīgā dažādos dzīves gadījumos, kur policija saviem spēkiem nevar tikt galā.

Piemēram, videoklipā detektīva Porziņģa garā auguma priekšrocības palīdz atgūt nozagtu maisu ar kaudzi naudas. Taču, kad izrādās, ka tajā ir ievietota bumba, Porziņģis to meistarīgi raida kanalizācijas lūkā, kur tas eksplodē.

Kā likumsargi norāda videoklipā, tad "Kristapa Porziņģa augums un precīzie metieni ir perfekti, lai strādātu par policistu".

Taču negaidīts pavērsiens notiek brīdī, kad Porziņģis savos policista darba pienākumos nogalina žurku, kas nolaupījusi picas šķēli.

Basketbolists video norāda, ka šī atgadījuma dēļ "es nevienam vairs nepatīku". Taču videoklipā viņa tēvs mierina dēlu, sakot, ka "mēs esam latvieši. Mēs nepatīkam daudziem. Viņus sauc par krieviem".

Tiesa, Kristaps taisnojas, ka nav nogalinājis žurku, bet "uzmetis tikai viņai virsū basketbola bumbu". Savukārt tēvs dēlam apgalvo, ka žurku nogalinājusi lode. Lai noskaidrotu skaudro patiesību par žurkas nāvi - Porziņģis dodas uz autopsijas telpām.

Tālākā notikumu gaita norisinās autopsijas zālē, kur Porziņģi negaidīti mēģina nogalināt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!