Sporta sarunu šova "eXi" dalībnieki Edgars Masaļskis, Kaspars Kambala un Renārs Rode, godinot joku dienu 1. aprīlī, atcerējās smieklīgākos jokus no savas karjeras.

Masaļskis atcerējās gadījumus, kad pats sevi izjokojis, uz valstsvienības treniņnometni atbraucot ar divām labās kājas slidām. Tāpat viņš stāstīja par reizēm, kad Latvijas izlasē Kaspars Daugaviņš kaitināja pieredzējušos hokejistus, un Artūrs Irbe vairākas reizes esot vēlējies pārmācīt tobrīd jauno hokejistu.

Kambala tikmēr atminējās, kā bijušais Latvijas izlases galvenais treneris amizanti pasūtījis ēdienu restorānā, un viņa teiktā frāze "I like, I buy" iekļuva starp ikdienas jokiem starp basketbolistiem. Savukārt Rode slavēja Vladimiru Koļesņičenko, kurš ar saviem stāstiem prata uzjautrināt visus.

Sporta sarunu šovs "eXi" ir Jāņa Celmiņa un "Sportacentrs.com" veidots raidījums, kas katru otro ceturtdienas vakaru, pulksten 21.15 skatāms "Sportacentrs.com TV" kanālā, kā arī pēcāk pieejams portālā "Sportacentrs.com". Tajā bijušie sportisti apskata aktuālus sporta notikumus caur bijušo atlētu prizmu. "eXi" otrās sezonas sastāvs: bijušais Latvijas izlases vārtsargs Edgars Masaļskis, bijušais basketbolists Kaspars Kambala un futbolists ar raibu spēlētāja karjeru – Renārs Rode.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!