Bijušais Latvijas basketbolists Kaspars Kambala sporta sarunu šovs "eXi" atcerējās par to, kā viņš, spēlējot Krievijas klubā Kazaņas “Unics”, ar mašīnu “Toyota Land Cruiser” iebrauca upē.

Kambala stāstīja, ka viņam aģents līgumos ar klubu vienmēr iekļāva punktu, ka basketbolistam jāpiešķir džips, lai viņam kā gara auguma cilvēkam mašīnā būtu ērtāk. “Unics” vienība viņam sākotnēji piešķīra vienu no “Volvo” mašīnas džipiem, taču viņš pieprasījis “normālu mašīnu”.

“Unics” prezidents bija Tatarstānas Nacionālās bankas prezidents, kurš brauca ar “Toyota Land Cruiser”. Pirms spēles ar Maskavas “Dinamo” viņš Kambalam solīja, ka laba snieguma gadījumā viņš dos latvietim savu mašīnu. Kambala nospēlēja veiksmīgi, komanda uzvarēja un “Unics” prezidents turēja savu vārdu.

Tad kādu dienu, dodoties uz treniņu, Kambala gribēja apbraukt sastrēgumu uz tilta, braucot pa ietvi, taču viss nogāja greizi. Viņš ar mašīnu iebrauca upē un noslīcināja auto.

Sporta sarunu šovs "eXi" ir Jāņa Celmiņa un “Sportacentrs.com” veidots raidījums, kas katru otro ceturtdienas vakaru, pulksten 21.15 skatāms “Sportacentrs.com TV” kanālā, kā arī pēcāk pieejams portālā “Sportacentrs.com”. Tajā bijušie sportisti apskata aktuālus sporta notikumus caur bijušo atlētu prizmu. "eXi" otrās sezonas sastāvs: bijušais Latvijas izlases vārtsargs Edgars Masaļskis, bijušais basketbolists Kaspars Kambala un futbolists ar raibu spēlētāja karjeru – Renārs Rode.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!