Bijušais Latvijas futbola izlases kapteinis Kaspars Gorkšs un bijušais Latvijas basketbola izlases kapteinis Jānis Blūms "sportacentrs.com" raidījuma "eXi" jaunākajā epizodē atcerējās spēlē piekoptās "netīrās lietas", kas var "izsist" pretinieku no līdzsvara.

Gorkšs atcerējās, ka soda laukumā bieži nācies saskartiesa ar uzkāpšanu uz kājas, kas īpaši sāpīgi bijis ziemīgos laika apstākļos, bet zemāko līgu futbolisti piekopuši pavisam "netīras spēlītes", cenšoties paraut "aiz olām".

Savukārt Blūms neslēpa, ka pretiniekiem bijis kā "skabarga pēcpusē", jo centies dažxādos veidos izsist pretinieku no līdzsvara. Blūms uzskata, ka bijis īpaši spēcīgs "trash talk", ar vārdiem izsitot pretinieku no spēles ritma.

Sporta sarunu šovs "eXi" ir Jāņa Celmiņa un "Sportacentrs.com" veidots raidījums, kas katru otro ceturtdienu skatāms "TV4" kanālā, bet pēcāk arī portālā "Sportacentrs.com". Tajā bijušie sportisti (ceturtajā sezonā tie ir Kaspars Gorkšs, Jānis Blūms un Oļegs Sorokins) apskata aktuālus sporta notikumus caur bijušo atlētu prizmu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!