ASV policija trešdien izplatījusi patruļas mašīnas ierakstītu video, kurā fiksēts leģendārā golfera Taigera Vudsa arests. Savulaik slavenais golferis aizturēšanas brīdī nespēja veikt policistu uzdotos testus, lai pārbaudītu autovadītāja spējas turpināt braukšanu, kā arī ar grūtībām atbildēja uz jautājumiem.

Vudsa mašīnu policija apturēja sportista mītnes vietā Jupiterailendā, Palmbīčā, un vēlāk viņu arestēja uz aizdomu pamata par braukšanu reibumā pie stūres. Pats golferis vēlāk izplatīja paziņojumu, kurā noliedza, ka būtu lietojis alkoholu. Policijas video redzams, ka aizturēšanas brīdī Vudss to saka arī varas pārstāvjiem, noliedzot alkohola vai apreibinošu vielu lietošanu, bet atzīst, ka lietojis medikamentus.

Policijas izplatītajā video redzams, ka Vudss nav spējīgs noiet taisni pa līniju, ar grūtībām veic soļus un saraustīti, neskaidri atbild uz policista jautājumiem. Policijas video pilnajā versijā, kurā atspoguļots viss notikušais vairāk nekā 30 minūšu garumā, Vudss nespēj arī noskaitīt alfabētu, bet vēlāk policija lūdz golferim rokas aizlikt aiz muguras un viņu arestē.

ASV mediji sākotnēji ziņoja, ka Vudss esot bijis alkohola reibumā un viņa izelpa arī liecinājusi par grādīgo dzērienu lietošanu. Tomēr policija šo informāciju pagaidām neapstiprina, kamēr nebūs pilnībā veiktas medicīniskās pārbaudes. Pagaidām neskaidrības ir arī, kurp un kādēļ Vudss braucis divos naktī pēc vietējā laika. Policija sportistu aizturēja pretējā virzienā no viņa mājām, un Vudss arī nespēja atbildēt, kurp brauc un kāds ir viņa braukšanas mērķis vai iemesls.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!