Foto: Reuters/Scanpix/LETA
"Liverpool" komandas uzbrucējs Darvins Nunjess pirmdien Anglijas futbola premjerlīgas mačā iebadīja pretiniekam, par ko saņēma sarkano kartīti.

Nunjesa pārstāvētā "Liverpool" pirmdien savā laukumā nospēlēja 1:1 (0:1) ar Londonas "Crystal Palace", zaudējot punktus arī sezonas otrajā mačā. Pēc divām kārtām spēcīgās komandas rēķinā ir tikai divi punkti.

Tikmēr Nunjess, kurš šovasar par vairāk nekā 75 miljoniem eiro tika iegādāts no Lisabonas "Benfica", pirmo reizi karjerā devās "Liverpool" sākumsastāvā premjerlīgas mačā. Tomēr izgājiens nebija veiksmīgs, jo uzbrucējs palika bez vārtu guvuma, turklāt 57. minūtē ļāvās "Crystal Palace" futbolista Joahima Andersena provokācijai un iebadīja viņam krūtīs. Par to tiesnesis karstasinīgajam urugvajietim piešķīra sarkano kartīti, tāpēc viņam būs jāizlaiž nākamās kārtas spēle pret principiālo pretinieci Mančestras "United".

Nunjesa izgājienu var salīdzināt ar leģendārā Zinedina Zidāna slaveno sitienu ar galvu itālim Marko Materaci 2006. gada Pasaules kausa finālā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!