Foto: AP/Scanpix/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētāji Dž. Dž. Rediks un Maijerss Lenards pieņēmuši sociālajos tīklos veiktu izaicinājumu pēc iespējas ātrāk izdzert alus bundžu.

NBA klubi pagājušonedēļ ieradās Orlando, lai sāktu gatavoties sezonas noslēguma turnīram, kas no 31. jūlija norisināsies "Disney's ESPN Wide World of Sports Complex" telpās.

Basketbolisti drošības apstākļu dēļ gan mitinās līgas vadības izveidotā "burbulī", kur viņi pakļauti dažādiem izolācijas noteikumiem. Tas mudinājis vairākus spēlētājus censties izcelties ar interneta vidē publicētām asprātībām.

Ņūorleānas "Pelicans" vienības aizsargs Dž. Dž. Rediks svētdien publicēja fotogrāfiju ar nestrādājošu dzeramā ūdens krānu un atvērtu alus bundžu. Basketbolists to parakstīja ar tekstu: "Nebija izvēles. Nācās ņemt opciju B."

Sociālās vietnes "Twitter" lietotājs, kurš apkopo dažādu materiālu no NBA spēlētāju sadzīves Orlando, spēlētājam gan pavaicāja, cik cilvēkiem nepieciešams dalīties ar Redika ziņu ("retweet"), lai spēlētājs publicētu video, kurā viņš ar vienu piegājienu izdzer visu bundžu alus. Basketbolists apsolīja to izdarīt, ja nepilnas dienas laikā ar viņa ziņu dalītos 10 000 cilvēku, kas arī tika paveikts.

Notiekošajam pievienojās Maiami "Heat" komandas centra pozīcijas spēlētājs Maijerss Lenards, kurš izaicinājuma autoram piedāvāja nosaukt laiku, kurā basketbolistam jāpaveic tas pats. Lenardam sekmīgi sanāca izpildīt saņemto uzdevumu alus bundžu izdzert 2,5 sekundēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!