Latvijai neizdevās izmantot iespēju sevi pienācīgi reprezentēt uz lielākās sporta skatuves "Madison Square Garden" arēnā, kad Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Ņujorkas "Knicks" veltīja spēli par godu Latvijas simtgadei, uzskata "Lattelecom" televīzijas kanāla "360 TV" sporta raidījuma vadītājs Armands Puče.

Puče norādīja, ka šī Latvijai bija lieliska iespēja sevi parādīt sporta mekā, bet tas nav izdevies. Latvijas basketbola zvaigznes Kristapa Porziņģa pārstāvētā "Knicks" Latvijai par godu veltīja maču. Porziņģis Latvijas valsts prezidentam Raimondam Vējonim pasniedza "Knicks" kreklu un savus sporta apavus, bet Vējonis pasniedza melnu džemperi ar mazu uzrakstu "Latvija 100". Puče uzskata, ka tas bija ļoti bezgaumīgs.

"Ko Latvija dara? Viņiem dod iespēju, par ko nav jāmaksā. Sataisām kreklus, sataisām plakātus, sataisām to džemperi vismaz citā krāsā, lai izceļas uz tā fona. Stulbi izskatījās, godīgi sakot. Tu domā, ka Vējonis pats šuva to džemperi? Tur ir padomnieki, kuri domā un saņem algas. Šausmas," teica Puče. "Bobslejisti olimpiādē parādīja, ka mēs varam uzšūt tērpus, par kuriem runāja visa pasaule."

Pilnu raidījumu "Hattrick" varēs vērot trešdien pulksten televīzijas kanālā "360 TV".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!