Foto: Kadrs no video
Šonedēļ sporta erudīcijas spēlē "Vai zini vairāk par Kreipānu?" satiksies divi sportā erudīti mūziķu pāri. Reiz Latviju Eirovīzijas dziesmu konkursā pārstāvējušais Valters Frīdenbergs un dziedātāja Amber jeb Aija Vītoliņa pierādīs sevi sportiskā erudīcijā, sacenšoties ar šī gada Latvijas pārstāvi Eirovīzijā - "Triana Park" solisti Agnesi Rakovsku, kura apvienosies komandā ar vienu no pašmāju Eirovīzijas atlases žūrijas pārstāvjiem - DJ Rudd jeb Rūdolfu Budzi.

Kamēr Agnese savas attiecības ar sportu raksturo grāmatas "100 vientulības gadu" vārdiem, Rūdolfs atzīst, ka viņa mīļākais sporta veids ir un būs basketbols. Agnese savukārt ir sajūsmā par cīņas sportu un lepojas ar to, ka ir sākusi skriet, kamēr Rūdolfs labprāt nodarbojas ar fitnesu, brīvajos brīžos seko līdzi notikumiem hokejā un beisbolā. Kā viņiem veiksies ar sportistu atminēšanu un kāpēc Agnesei spēles laikā kļūs karsti? Uzzini jau šī vakara spēlē "Vai zini vairāk par Kreipānu?"


Agnesei Rakovskai un DJ Rudd pretim stāsies un plecu pie pleca savu erudīciju pierādīs mūziķis Valters Frīdenbergs un dziedātāja Aija Vītoliņa. Viņi šodienas spēlē darbosies kā izcili azartisks tandēms un centīsies atbildēt pareizi teju uz visiem jautājumiem, tāpēc pretiniekiem klāsies plāni. Kā nu ne, jo viņus taču iedvesmo Maikls Džordans un Ineta Radeviča, kā arī visi sportisti, kuri dodas uz savu mērķi. Par saviem personīgajiem sasniegumiem sportā Aija sauc prasmi braukt ar motociklu, savukārt Valteru savulaik visvairāk iespaidojusi avārija kartingu sacensībās. Lai nu kā, gan Aija, gan Valters pretiniekiem novēl daudz punktu.. taču lai necer uz vieglu cīņu! Viņi būs sīvi pretinieki!


Kā komandām veiksies, atpazīstot slavenākos pašmāju atlētus un atbildot uz jautājumiem par sportistiem, kuri arī reiz uzdrošinājušies dziedāt vai bārstījuši sulīgus izteicienus sociālajos tīklos? Protams, izšķirošākie šajā spēlē izrādīsies Anatolija Kreipāna jautājumi un fināla pārbaudījums! Asini prātu arī tu un nepalaid garām sporta erudīcijas spēli "Vai zini vairāk par Kreipānu?" "Ideju trešdienā", 20. septembrī plkst. , Lattelecom televīzijā 360TV!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!